Missie

Bouwen aan een duurzamere leefbare samenleving

Het klimaat verandert, en dat is van invloed op de leefbaarheid van onze mooie planeet aarde. Laten wij daar met z’n allen zuinig op zijn nu het nog kan. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen en hun kinderen en kleinkinderen. Onze gezamenlijke toekomst kunnen wij een richting geven, die duurzamer wordt, het milieu spaart, door het beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen die nog op onze planeet aanwezig zijn. En het kan, de technieken zijn er al. Waar een wil is, is een weg.

Werken aan een duurzamere leefbare samenleving is  vooral mensenwerk, en ervoor zorg dragen dat de leefbaarheid op peil blijft. Het voorzieningenniveau staat veelal onder druk, enerzijds door de vergrijzing, anderzijds ook doordat mensen wegtrekken naar meer stedelijke gebieden. De leefbare samenleving dát zijn wij. Als wij samen de schouders er onder zetten, en door samen te dromen, durven maar bovenal door te doen kunnen wij de toekomst beter maken.
Miedema Bouwadvies wil bijdragen aan een duurzamere bebouwde omgeving, waarbij de woonlastenbenadering het uitgangspunt is. De betaalbaarheid nu, maar ook in de toekomst dient het doel te zijn, of het nu gaat om koopwoningen, huurwoningen, commercieel- of maatschappelijk vastgoed. Door innovatief en duurzaam naar de opgaven te gaan kijken zijn wij samen in staat dromen waar te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s